Cautare

1916 de rezultate pentru "procese divort pe rol" (3.99 secunde)
Whipple Van Buren Phillips, bunicul sau matern, a murit in 1904, iar familia a ramas impovarata datorita administrarii defectuase a banilor si proprietatilor, fiind nevoita sa se mute intr-o alta casa, pe aceeasi strada, insa mult mai mica si nu la fel de comoda.
In plus, la scurt timp dupa ce medicii i-au dat vestea, sotia lui Ilie Nastase a inceput sa aiba probleme si acasa, ba chiar anunta ca se pregateste de divort. ... Mi-am dat seama ca sunt singura, ca nu am pe nimeni.
Actrita avea doar 27 de ani cand se casatorea pe micile ecrane cu Bobby Ewing. ... Daca pe micile ecrane, cei doi aveau un mariaj fericit, Victoria nu a avut un astfel de noroc in viata personala. Aceasta a esuat pe plan sentimental.
Lukas PREFATA Seria Ghidul Incorect Politic demoleaza cu argumente, in cate o carte dedicata fiecaruia dintre acestea, miturile pe care ideologii corectitudinii politice incearca din rasputeri sa le impuna lumii intregi ca adevaruri absolute, incontestabile.
Presa vremii a relatat ca Stefan si-a trecut toate aceste proprietati si o parte din bani, in total un milion de euro, pe numele mamei sale, Sanda Liteanu, incercand sa evite complicatiile unui partaj, in cazul unui divort.
Este un sprijin in timpul perioadelor dificile ale vietii, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divort, etc. Este un masaj relaxant si energizant in acelasi timp, nu este obositor, nu este dureros si nu se bazeaza pe tehnicile masajului clasic sau ale masajului suedez.
Resemnate (dupa al doilea divort). ... Translucide (tot pe atunci). ... Translucide (tot pe atunci). Razvratite (de cate ori au chef). Transparente (de la suferinta).
Simona Ciff, psiholog clinician, a postat pe blogul top-psy.ro un articol cu titlul: ... Majoritatea dintre noi ne plangem de lucrurile care nu merg bine in relatia noastra si ii invidiem pe cei care, dupa opinia noastra, sunt fericiti.
Procurorii si avocata familiei Ghinescu cerusera instantei ca fostul politist sa fie condamnat pe viata.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Alte indicatii Pe langa partenerii care nu au probleme mari, homeoterapia este indicata si celor cu anumite patologii care impiedica aparitia unei sarcini.
A socat iar, cand, la nici un an distanta, s-a logodit la Ierusalim cu Alina Cupsa, pe care a luat-o de sotie in vara lui 2011. Iar acum, dupa ce a postat pe Facebook un anunt scurt si sec, ca revine la burlacie, iar si-a lasat fanii fara grai:
Alte cauze ale institutionalizarii sunt abandonul familial sau destramarea familiei prin divort. ... Acest tip de suport este preferat de reprezentantii legali ai copilului si astfel se acorda mai putina atentie dezvoltarii serviciilor de sprijin, a centrelor de zi, a consilierii si a eficientizarii serviciilor de insertie pe piata muncii.
Dupa ce judecatorul au stabilit ca Maximus (7 ani) si Eduard (4 ani) sa se intoarca acasa, pana cand parintii lor divorteaza, omul de afaceri nu a vrut sa piarda timpul, pentru a-i avea cat mai repede langa el pe cei mici.
Lipsa de dorinta sexuala, aversiunea fata de sex sau lipsa orgasmului reprezinta motive importante care duc la despartire sau divort. ... In functie de simptomatologia pe care o manifesta fiecare persoana identificam mai multe forme de frigiditate asociate anumitor semne:
divort, pierderea locului de munca, un accident etc. ... Imi este teama ca imi voi pierde locul de munca sau un anumit statut social, pe plan profesional sau in viata personala, si nu pot face fata acestui lucru.
Un barbat infidel este constient ca isi raneste sotia, isi destrama familia, sacrificandu-si onoarea Desi constient de impactul pe care il au actiunile lui, un barbat infidel continua sa insele.
Vorbind despre summit-ul de saptamana viitoare cu liderii UE, inclusiv David Cameron, ministrul francez a spus ca va fi multa presiune pe Cameron marti sa miste lucrurile.
Politistii ajunsi la fata locului i-au dus pe amandoi sa dea declaratii. ... Tanara, in varsta de 15 ani, a declarat ca a fost agresata si obligata sa urce in masina de tatal ei, care detine custodia exclusiva dupa divort.
Lui Gyuri ii murisera pe rand si sora si tatal. Suferise si un atac vascular cerebral si trecuse printr-un divort. ... M-am intalnit cu amandoi la targurile organizate la Sala Dalles din Capitala, iar Gyuri imi oferise niste carti insotite de CD-uri, pe care sa le prezint.
google-analytics.com